
Gebak, koek

|
Appel plaatgebak
|
Cheesecake framboos
|
Waddentaart
|
Grunneger kouk
Notenkoek
|
Plak roomboter cake
|
Slagroom
|
Borrelhapjes

|
Bitterballen 8 st
|
Warm bittergarnituur 8 st
|
Vegetarische bitterballen 8 st
|
Schaaltje gezouten pinda’s
|
Schaaltje olijven
|
Kaas en worst
|
Borrelplank
Met o.a. kaas, worst, olijven, broodjes, tapenades, pinda’s, bitterballen
|
Broodjes

|
Flaquette Hollandse garnalen
|
Flaquette zalm
Roomkaas, sla, zalm
|
Flaquette huisgemaakt eiersalade
Sla, eiersalade, komkommer
|
Soepen

|
Mosterdsoep
Met spekjes en prei.
Soep van de dag
|
Uitsmijters

|
Uitsmijter Joke
Drie eieren met ham en kaas.
|
Uitsmijter Siert
Drie eieren met spek en kaas.
|
Tosti’s

|
Tosti classic
Flaquette met ham en kaas
|
Boerentosti
Flaquette met spek, kaas, ui en tomaat
|
Warme gerechten

|
Twee rundvleeskroketten
Met twee sneetjes brood en mosterd.
|
Twee groentekroketten
Met twee sneetjes brood en mosterd.
|
Gehaktbal
Met twee sneetjes brood en mosterd
|
Bord patat met mayonaise
|
Salades

|
Vegetarische salade
Sla, tomaat, komkommer, fetakaas, ui, olijven en brood
|
Zalmsalade
Sla, komkommer, fetakaas, ui, zalm en brood
|
| |
Allergeneninformatie:
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uitgesloten.
Heeft u een bepaalde allergie, bespreek dit dan met de bediening of kijk op: allergenen.sho-horeca.nl/kaart/zielhoes
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

WELKOM * BEREIKBAARHEID * MENUKAART * AGENDA * LINKS
|
|
|
OPENINGSTIJDEN
Maandag/Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11.00 tot 17.00
Donderdag
11.00 tot 17.00
Vrijdag
11.00 tot 18.00
Zaterdag
10.00 tot 18.00
Zondag
10.00 tot 18.00
Beide pinksterdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur
Buiten de openingstijden zijn we op afspraak geopend.
Wilt u een afspraak maken, dan graag bellen tijdens de openingstijden 0595 423058 of via de mail info@zielhoes.nl
Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/zielhoes

|
Zijlweg 4, 9988 TD Usquert
0595 - 423058
info@zielhoes.nl

|
|